clipart informatie

Leerlingen Clipart - afbeeldingen voor School.

Royalty-vrije afbeeldingen in cartoonstijl voor gebruik in niet-commerciële projecten. Student clipartafbeeldingen voor school. Onze clipart kan gratis worden gedownload en aangepast in een algemeen kantoorprogramma.

Student clipartafbeeldingen voor school. Gratis clipart-illustraties om te downloaden en af ​​te drukken. Student clipartafbeeldingen voor school. Gratis afbeeldingen voor het ontwerpen van werkbladen voor school, kleuterschool, studie of thuis - handwerklessen. Student clipartafbeeldingen voor school. Met onze gratis afbeeldingen kunt u bijvoorbeeld zelf uitnodigingen, wenskaarten of werkbladen ontwerpen.

Student clipartafbeeldingen voor school. Standaard kan deze clipartafbeelding worden gedownload als een PNG- of JPG-bestand. We zijn al onze cliparts aan het voorbereiden en publiceren in vrij schaalbare vectorformaten voor een nog betere afdrukkwaliteit. U kunt zien of een afbeelding beschikbaar is als vector door het pictogram "Downloaden als vector" onder elke afbeelding.

Bekeken
16654
Auteursrechten
© www.shambulin.ru
Bestandsgrootte:
209,95 KB (750 x 1000 px)
datum
Zaterdag 18. Mei 2013

Link deze clipart in forums (BBcode)

Voeg illustraties toe:
Totaal aantal clipart in alle categorieën: 20.404
Totaal aantal klikken op alle clipart: 28.153.584
is een project van ClipartsFree.de
© 2012-2023 www.ClipartsFree.de - Gratis clipart, afbeeldingen, gifs, wenskaarten