clipart informatie

Twee harten om de afbeelding in te kleuren.

Royalty-vrije afbeeldingen in cartoonstijl voor gebruik in niet-commerciële projecten. Twee harten om de afbeelding in te kleuren. Onze clipart kan gratis worden gedownload en aangepast in een algemeen kantoorprogramma.

Twee harten om de afbeelding in te kleuren. Gratis clipart-illustraties om te downloaden en af ​​te drukken. Twee harten om de afbeelding in te kleuren. Gratis afbeeldingen voor het ontwerpen van werkbladen voor school, kleuterschool, studie of thuis - handwerklessen. Twee harten om de afbeelding in te kleuren. Met onze gratis afbeeldingen kunt u bijvoorbeeld zelf uitnodigingen, wenskaarten of werkbladen ontwerpen.

Twee harten om de afbeelding in te kleuren. Standaard kan deze clipart-afbeelding worden gedownload als een PNG- of JPG-bestand. We zijn al onze cliparts geleidelijk aan het voorbereiden en publiceren in vrij schaalbare vectorformaten voor een nog betere afdrukkwaliteit. U kunt zien of een afbeelding beschikbaar is als vector door het pictogram "Downloaden als vector" onder elke afbeelding.

Bekeken
545
Auteursrechten
© www.ClipartsFree.de
Bestandsgrootte:
376,25 KB (2300 x 1725 px)
datum
Zaterdag, 03. Oktober 2020

Link deze clipart in forums (BBcode)

Voeg illustraties toe:
Totaal aantal clipart in alle categorieën: 20.373
Totaal aantal klikken op alle clipart: 27.908.482
is een project van ClipartsFree.de
© 2012-2023 www.ClipartsFree.de - Gratis clipart, afbeeldingen, gifs, wenskaarten