clipart informatie

Handen wassen met water en zeep - hygiënefoto's en illustraties voor school.

Rechtenvrije afbeeldingen in cartoonstijl voor gebruik in niet-commerciële projecten. Handen wassen met water en zeep - hygiënefoto's en illustraties voor school. Onze cliparts kunnen gratis worden gedownload en aangepast in een algemeen kantoorprogramma.

Handen wassen met water en zeep - hygiënefoto's en illustraties voor school. Gratis clipart-illustraties om te downloaden en af ​​te drukken. Handen wassen met water en zeep - hygiënefoto's en illustraties voor school. Gratis afbeeldingen voor het ontwerpen van werkbladen voor school, kleuterschool, studie of thuis - handwerklessen. Handen wassen met water en zeep - hygiënefoto's en illustraties voor school. Met onze gratis afbeeldingen kunt u bijvoorbeeld uw eigen uitnodigingen, wenskaarten of werkbladen ontwerpen.

Handen wassen met water en zeep - hygiënefoto's en illustraties voor school. Standaard kan deze clipartafbeelding worden gedownload als een PNG- of JPG-bestand. We bereiden en publiceren geleidelijk al onze cliparts in vrij schaalbare vectorformaten voor een nog betere afdrukkwaliteit. U kunt zien of een afbeelding beschikbaar is als vector door het pictogram "Download als vector" onder elke afbeelding.

Bekeken
203
Auteursrechten
© www.ClipartsFree.de
Bestandsgrootte:
411,31 KB (4500 x 3375 px)
datum
Zondag 19. 2021 december

Link deze clipart in forums (BBcode)

Voeg illustraties toe:
Totaal aantal clipart in alle categorieën: 20.258
Totaal aantal klikken op alle clipart: 26.124.062is een project van ClipartsFree.de
© 2012-2022 www.ClipartsFree.de - Gratis clipart, afbeeldingen, gifs, wenskaarten