clipart informatie

Kerst afbeelding Santa Claus boot op de kerstboom.

Royalty-vrije afbeeldingen in cartoonstijl voor gebruik in niet-commerciële projecten. Kerst foto van de kerstman op de kerstboom. Onze clipart kan gratis worden gedownload en aangepast in een algemeen kantoorprogramma.

Kerst foto van de kerstman op de kerstboom. Gratis clipart-illustraties om te downloaden en af ​​te drukken. Kerst foto van de kerstman op de kerstboom. Gratis afbeeldingen voor het ontwerpen van werkbladen voor school, kleuterschool, studie of thuis - handwerklessen. Kerst foto van de kerstman op de kerstboom. Met onze gratis afbeeldingen kunt u bijvoorbeeld zelf uitnodigingen, wenskaarten of werkbladen ontwerpen.

Kerst foto van de kerstman op de kerstboom. Standaard kan deze clipartafbeelding worden gedownload als een PNG- of JPG-bestand. We zijn al onze cliparts geleidelijk aan het voorbereiden en publiceren in vrij schaalbare vectorformaten voor een nog betere afdrukkwaliteit. U kunt zien of een afbeelding beschikbaar is als vector door het pictogram "Downloaden als vector" onder elke afbeelding.

Bekeken
1429
Auteursrechten
© www.clipproject.info
Bestandsgrootte:
1.041,36 KB (2300 x 1725 px)
datum
Zaterdag 29. November 2014

Link deze clipart in forums (BBcode)

Voeg illustraties toe:
Totaal aantal clipart in alle categorieën: 20.318
Totaal aantal klikken op alle clipart: 27.573.793
is een project van ClipartsFree.de
© 2012-2022 www.ClipartsFree.de - Gratis clipart, afbeeldingen, gifs, wenskaarten