clipart informatie

11 - getallen leren in werkblaadjes.

Royalty-vrije afbeeldingen in cartoonstijl voor gebruik in niet-commerciële projecten. 11 - Getallen leren in werkbladen van de kleuterschool. Onze clipart kan gratis worden gedownload en aangepast in een algemeen kantoorprogramma.

11 - Getallen leren in werkbladen van de kleuterschool. Gratis clipart-illustraties om te downloaden en af ​​te drukken. 11 - Getallen leren in werkbladen van de kleuterschool. Gratis afbeeldingen voor het ontwerpen van werkbladen voor school, kleuterschool, studie of thuis - handwerklessen. 11 - Getallen leren in werkbladen van de kleuterschool. Met onze gratis afbeeldingen kunt u bijvoorbeeld uw eigen uitnodigingen, wenskaarten of werkbladen ontwerpen.

11 - Getallen leren in werkbladen van de kleuterschool. Standaard kan deze clipartafbeelding worden gedownload als een PNG- of JPG-bestand. We zijn al onze cliparts aan het voorbereiden en publiceren in vrij schaalbare vectorformaten voor een nog betere afdrukkwaliteit. U kunt zien of een afbeelding beschikbaar is als vector door het pictogram "Downloaden als vector" onder elke afbeelding.

Bekeken
3856
Auteursrechten
© www.ClipartsFree.de
Bestandsgrootte:
1.088,22 KB (2001 x 2001 px)
datum
Maandag 13. Januari 2014

Link deze clipart in forums (BBcode)

Voeg illustraties toe:
Totaal aantal clipart in alle categorieën: 20.373
Totaal aantal klikken op alle clipart: 27.950.674
is een project van ClipartsFree.de
© 2012-2023 www.ClipartsFree.de - Gratis clipart, afbeeldingen, gifs, wenskaarten